jt-60sa-japan Svet24.si

Zagnan največji eksperimentalni fuzijski reaktor ...

ncuti-gatwa-tardis Svet24.si

Prvi temnopolti Doktor

kibernetski napad, heker Necenzurirano

Še en hekerski napad: izsiljevali dobavitelja ...

steinbuch surla m24 ss2 Reporter.si

Bo Robert Golob s funkcije predsednika vlade res ...

luka doncic Ekipa24.si

Dončić je prvič spregovoril o svoji hčerki, ...

Harry in Meghan Odkrito.si

Harry in Meghan - dokončno izbrisana?!

kek Ekipa24.si

Kek samozavestno: Marsikdo se je nasmehnil, ko je ...

Trenutno se predvaja

TWO TO MAKE IT RIGHT

S SALOMON APP-om DO KOŠARKARSKEGA SPEKTAKLA V ARENI STOŽICE!

SAL-kosarka-DJTBIT-clanek

Naloži Salomon App, poišči kodo in se poteguj za ogled tekme 6. decembra 2022 v Areni Stožice!

Radio Salomon z najboljšo glasbo poskrbi za nostalgijo, sledi pa tudi najnovejšim trendom! Kot prvi »od velikih« v Sloveniji se osredotoča na aplikacijo, s katero je poleg rednega programa možno spremljati tudi mnogo vsebin na zahtevo, s katerimi želimo čimbolj zadostiti želje in pričakovanja vseh, ki nas že in nas še bodo spremljali.

Vsi, ki si bodo od 28.10.2022 do 1.12.2022 naložili aplikacijo Salomon App in kliknili na ikono darila in nato na sliko KK Cedevita Olimpija, bodo prejeli 4-mestno kodo. Vsi, ki bodo kodo, skupaj s svojim e-mail naslovom, vpisali v spodnji obrazec, bodo v žrebanju za 6 x 2 VIP vstopnici za tekmo 7Days Eurocupa med KK Cedevito Olimpija in Ratiopharm Ulm, ki bo 6.12.2022 v Areni Stožice.

VIP vstopnice podelimo v petek, 2.12.2022.

Nagradna igra

Tvoji osebni podatki se bodo k nam prenesli preko varnega https protokola. Pogoj za udeležbo v nagradni igri je zagotovitev vseh zgoraj navedenih osebnih podatkov in sprejem pravil sodelovanja s klikom na gumb Nadaljuj.
Soglašam, da upravljavec osebnih podatkov RGL d.o.o., moje zgoraj navedene osebne podatke obdeluje za namen izvedbe predmetne nagradne igre.
RGL d.o.o., Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana - Polje, lastnik blagovne znamke radio Salomon, organizira nagradno igro »S Salomon App-om do košarkarskega spektakla v Areni Stožice«. V primeru, če bo udeleženec v nagradni igri nagrajen, bo lahko organizator ime in priimek udeleženca objavil tudi na svojih medijskih kanalih (spletna strani, socialna omrežja). Udeleženec ima pravico do ugovora in do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu. Udeleženec lahko od RGL d.o.o., Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana - Polje, zahteva, da trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje za neposredno trženje lahko kadar koli delno ali v celoti ter trajno ali začasno prekliče preko e-pošte na naslov program@radiosalomon.si, v ta namen navedene v elektronski pošti. Osebne podatke, ki jih organizator zbira izključno za namen izvedbe posamezne nagradne igre (npr. registrska številka), se brišejo po koncu nagradne igre. Ostali pa se hranijo do preklica oz. največ 5 let.

Čestitamo! Uspešno ste se prijavili na nagradno igro.