vinjeta, avstrijska, počivališče Svet24.si

Novost pri vinjetah: na voljo tudi enodnevna

vojna v ukrajini Svet24.si

Izbruh otroške paralize v Ukrajini: Zaradi vojne ...

20230617-01249492 Necenzurirano

Dars za zastoje ne krivi tovornjakov, ker z njimi ...

pirkovic Reporter.si

Igor Pirkovič ne bo več vodil Arene!

roglic Ekipa24.si

Rogličev nekdanji sotekmovalec udaril: ...

v Odkrito.si

Grozljivo: Brutalno pretepena Denis Dame

Olimpija Ekipa24.si

Olimpija do zdaj zaslužila skoraj 3 milijone, ...

Trenutno se predvaja

RITMO (BAD BOYS FOR LIFE)

Laško obljublja nepozabno zabavo in največji praznik košarke v Sloveniji

GVH - Šmohor (106)

Serija najboljših hribovskih zabav se je letos začela konec maja pred Ruško kočo na Arehu, se v juniju nadaljevala pred Tončkovim domom na Lisci in Vojkovo kočo na Nanosu, julija je (verjetno samo še do jutri) rekordnih 2500 hribolazcev osvojilo Šmohor nad Laškim, sredi avgusta pa je pred Valvasorjevim domom pod Stolom sledila še uspešna generalka pred letošnjim velikim finalom v Planici, kjer bo pod planiško kraljico poletov v vseh pogledih rekordna sezona okronana z novo nepozabno izkušnjo.

DSC02218.jpg
Uspešna generalka na predzadnjem dogodku pred Valvasorjevim domom pod Stolom.
Sviglo Production

GVH - Šmohor (106).jpg
Aktualovec Klemen Bunderla se bo tudi v Planici družil s hribolazci in se z veseljem fotografiral.
Sviglo Production

Kot na predhodnih petih dosedanjih dogodkih tudi tokrat ne bodo izostale zabavne nagradne igre in obisk vrhunskih športnikov, med njimi aktualnega svetovnega prvaka v smučarskih poletih Timija Zajca, mariborske nogometne legende Marca Tavaresa, celjskih rokometašev in številnih drugih članov Zlatorogove športne družine.

Vremenoslovci za soboto napovedujejo lepo in sončno vreme, že tako visoke poletne temperature, prve pohodnike in ozračje pred planiškim Nordijskim centrom pa bosta že takoj po 9. uri še dodatno ogrela Dean on the Mike iz Aktualove Galame in Veseljakova Nina Cestnik Pavlič, voditeljica vseslovenske radijske veselice Petkova pumpa. Zbrani pohodniki se bodo ob 10. uri lahko zavrteli ob narodnozabavnih vižah razposajenih Veselih svatov, pred čudovito hribovsko kuliso bodo pobožale še Romeo in Julija ter ostale uspešnice priljubljene zasedbe Flirrt, za zaključek glasbene poslastice pa legendarni Čuki ob spremljavi Glasbene šole Bučar pripravljajo prav posebno presenečenje.

Jože in Lunaček_RGB.jpg
Na dogodek vabita tudi Jože Potrebuješ (Čuki) in Rok Lunaček (Flirrt).
Aktual

Nosilec projekta in ponosni pokrovitelj slovenske izbrane vrste Pivovarna Laško obljublja največji praznik košarke v Sloveniji in legendarni dogodek, ki ga resnično ne gre zamuditi. Se vidimo v soboto v Planici!

Obiskovalci se bodo v sproščenem vzdušju in zavetju hribov, kjer smo vsi enaki, vnovič družili tudi s Klemnom Bunderlo, Ajdo Mlakar in ostalimi Aktualovimi ter Veseljakovimi voditelji. Ob 13.30 po srednjeplaniškem času pa bodo pod Poncami zaplapolale slovenske zastave v podporo našim fantom na Japonskem, ki jih bo prek velikega zaslona moč spremljati na njihovi uvodni tekmi svetovnega prvenstva v košarki. Tekmo v Planici bo spremljal in med polčasom strokovno pokomentiral tudi Goran Jagodnik – Jagoda, nekoč tudi sam udeleženec svetovnega prvenstva (Turčija, 2010), dolgoletni reprezentant in legenda slovenske košarke.

LASKO GVH SM MAJ23 V13 2.jpg

Ker projekt Laško Gremo v hribe, ki ga podpira tudi Planinska zveza Slovenije, spodbuja pohodništvo in športno aktivnost, bo vstop na prizorišče prost za vse pohodnike, tekače, kolesarje in druge, ki se boste v Planico odpravili na do narave in zdravja prijazen način ter prevzeli zapestnico v Mojstrani, Gozdu Martuljku, Kranjski Gori ali le 2 kilometra oz. 20 minut zmerne hoje do prizorišča oddaljenih Ratečah.

lasko_gvh-2023_www-6-dogodek_570x308 (1).jpg

Več utrinkov s preteklih petih dogodkov letošnje sezone Laško Gremo v hribe pa si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji: