Andreja Katič Svet24.si

Golob odločil, znano ime kandidatke za novo ...

Raiven Svet24.si

Raiven z nastopom na Dori šokirala s provokativno...

1702382906-dsc2167-01-1702382890043 Necenzurirano

Žibertova banka prihaja v roke srbskega tajkuna

hojs breznik grims kangler sds Reporter.si

Zaradi Kanglerja zamere in prerivanja v SDS, ...

slovenija ronaldo Ekipa24.si

Končno! Vstopnice za tekmo Slovenija - ...

MEI RABIČ 1 Njena.si

Kako je 'Ela' postala zvezda serije Skrito v raju?...

hrvaska lovren Ekipa24.si

Legendarni nogometaš udaril po hrvaškem ...

Trenutno se predvaja

TREASURE

Po sobotni veleslalomski vitranški klasiki največji slovenski Après ski s parado glasbenih zvezd

Apreski-FB-1920x1080-3

Pokal Vitranc predstavlja vrhunec zimske sezone v Kranjski Gori. Tekma svetovnega pokala združi smučarske ase, ljubitelje smučanja ter gospodarsko in politično javnost. Tudi letos bo Kranjska Gora prizorišče odločilnih tekem v slalomu in veleslalomu v boju za zmago v skupnem seštevku svetovnega pokala. Poleg vznemirljivih tekem bo za pester spremljevalni zabavni program bo v soboto poskrbel največji slovenski Après ski.

Pokal vitranc 5.jpg
Navijanje, plapolanje zastav, zvoki trobelj, glasni domači navijači in podporniki iz Avstrije, Italije, Hrvaške, … vse to daje Pokalu Vitranc svojevrsten čar
www.pokal-vitranc.com

Na koledarju označite 9. in 10. marec

Največji slovenski Après ski se bo odvil v centru Kranjske Gore, na prireditveni ploščadi pred Hotelom Kompas, v soboto, 9.3.2024. Odprla ga bo posebna povorka s številčnim Orkestrom harmonikarjev Glasbene šole Bučar in zaenkrat še skritim glasbenim gostom, ki bo zagotovo navdušila vse obiskovalce središča te naše najbolj priljubljene zimske destinacije. Sočasno s povorko bo na osrednjem odru od 17. ure dalje potekala predstava za otroke Po Sloveniji s popotnikom Jakom.

Za uvod v večerno druženje bodo, po prihodu povorke na prizorišče ob 18. uri, poskrbeli vedno zabavni Čuki, ki nas bodo s Sankaško polko pripeljali do večerne podelitve pokalov. Napetost se bo začela stopnjevati od 18:45, s podelitvijo pokalov najboljšim s sobotnega veleslaloma ter nadaljevala s 15 najboljšimi slalomisti na svetu, ki bodo izžrebali svoje štartne številke za nedeljsko tekmo.

Vrhunec bo največji slovenski Après ski bo vrhunec pozno v noč, ko se bodo na na odru zvrstili Aktualova Galama, Petkova pumpa in Deejay Time, pa Natalija Verboten, Dejan Dogaja, Kingston, SKaTER, Špela Grošelj, Miran Rudan in drugi.

Med obema tekmama bo navduševal Ansambel Saša Avsenika

Še pred najbolj noro Après ski zabavo se že dopoldne obeta nepozabna glasbena poslastica na prizorišču tekme za svetovni pokal pod vitranško strmino. Med obema tekoma bo zbrano množico navduševala najuspešnejša slovenska glasbena skupina Ansambel Saša Avsenika. Dan kasneje, na nedeljski tekmi, pa bo zbrane s svojimi uspešnicami navduševal energični Vili Resnik.

ASA_foto - Rok Mlinar_2.jpg
Med obema tekoma bo navduševal Ansambel Saša Avsenika
Rok Mlinar

Zdaj veste, kje boste preživeli drugi vikend v marcu. Se vidimo, 9. in 10. 3. 2024, v Kranjski Gori!

Vstopnice za Pokal Vitranc že v predprodaji 

Vstopnice si lahko v predprodaji zagotovite na popolnoma prenovljeni spletni strani pokal-vitranc.com, na Petrolovih prodajnih mestih ter na Eventimovi spletni strani eventim.si in se tako pridružite navijačem na podkorenskih tribunah in uživate v pravem zimskem spektaklu. Poleg že poznanih tipov vstopnic na stojišču in tribuni je organizator pripravil še prenovljene druge tipe vstopnic.